James Cameron ziet 'Alien 5' wel zitten

James Cameron ziet 'Alien 5' wel zitten

Aldus Sigourney Weaver.

De Alien-prequelfilms Prometheus (2012) en Alien: Covenant (2017) waren geen doorslaand succes en deze reeks lijkt nu gecanceld, evenals de eerder aangekondigde vierde Alien-vervolgfilm van regisseur Neill Blomkamp. Ergens is er toch nog een sprankje hoop voor de mensen die deze film graag zouden zien. James Cameron (Aliens, Avatar) schijnt het project wel te zien zitten.

Dit meldt actrice Sigourney Weaver, uiteraard het belangrijkste gezicht in de vier originele Alien-films. In gesprek met The Hollywood Reporter zei Weaver het volgende:


"We waren er bijna aan begonnen toen ik met James Cameron werkte. Maar tegen de tijd dat Fox ons teleurstelde, had Neill al zoveel nieuwe klussen gekregen dat we moesten wachten. Ik ben bezig met Avatar 4 en 5. Ik vind het geweldig om met Neill te werken en ik denk dat hij een geweldige klus zou klaren, en James Cameron vindt het echt een geweldig idee, dus je weet maar nooit. Op dit moment denk ik dat Neill drie projecten tegelijkertijd doet. "

In 2015 werd Blomkamps Alien aangekondigd en in 2017 werd de film alweer geschrapt. Nog los van de plannen die Disney mogelijk (niet) heeft met de franchise, zou er een Alien tv-serie in ontwikkeling zijn.

NieuwsFilm

meest populair