Ook dood personage 'Doctor Strange' in 'Avengers 4'!

Ook dood personage 'Doctor Strange' in 'Avengers 4'!

En er is een nieuwe actrice bekend en is Deadpool getroffen?

Het lijkt er verdacht veel op dat we in Avengers 4 heel wat (dode) personages uit het Marvel Cinematic Universe te zien gaan krijgen. Een paar dagen geleden verscheen de bevestiging dat we een dood personage uit Captain America: Civil War krijgen te zien en nu is aangegeven dat er ook een reeds overleden personage uit Doctor Strange terugkeert. Ook is er een nieuwe actrice aangetrokken. Verdere details kunnen spoilers zijn!

Nieuwe actrice aangetrokken; opvolger van Hawkeye?


Als eerste het nieuws dat Katherine Langford (Love, Simon en 13 Reasons Why) een rol zal hebben in Avengers 4. Volgens de geruchten zou de actrice een rol spelen die ervoor gaat zorgen dat er een solofilm (of serie) gemaakt kan worden rond het personage Hawkeye, van Jeremy Renner. Volgens MCU Cosmic wordt er ingezoomd op een comic van Matt Fraction en David Aja waarin Hawkeye iemand traint die zijn rol kan overnemen. Er wordt verondersteld dat Langford de rol van Kate Bishop zal gaan spelen.

Dood Doctor Strange-personage terug!

Deze week werd duidelijk dat Frank Grillo's Brock Rumlow / Crossbones te zien zal zijn in een flashback en nu is bevestigd dat The Ancient One, gespeeld door Tilda Swinton (Trainwreck, Snowpiercer), te zien zal zijn. Tijdens het Austin Film Festival zei uitvoerend producent Michael Grillo dat Swinton opnames heeft verricht voor de vierde Avengers-film: "Toen Tilda Swinton kwam, was ze slechts één dag beschikbaar." Haar optreden zal dus sowieso kort zijn.


Deadpool getroffen door Thanos' knip in de vingers?

En als laatste nog een vermakelijk MCU-berichtje. Marvel Studios-baas Kevin Feige heeft gereageerd op de vraag of Deadpool, die zich (op dit moment) niet bevindt binnen het Marvel Cinematic Universe, getroffen is door de knip in de vingers. Feige: "Dat is een goede vraag, niemand heeft me die vraag gesteld. Ik bedoel, technisch gesproken zit hij niet in het MCU. Hij was niet in dat filmische universum, dus hij werd er niet door geraakt, vermoedelijk."



NieuwsFilm

meest populair