Vervolgen op 'Halloween' zijn mogelijk

Vervolgen op 'Halloween' zijn mogelijk

Maar alleen als de eerste vervolgfilm het goed doet.

Critici vinden de Halloween-film van David Gordon Green wel goed. En dus laat producent Jason Blum nu weten dat hij er absoluut voor open staat om meer vervolgen te maken. Maar dat hangt af van de uiteindelijke prestaties van de film en of het publiek wel goed reageert.

Tegenover Forbes vertelde Blum dat hij kijkt naar de mogelijkheid om een vervolg te maken. "Dat zou ik geweldig vinden. Ik hoop dat we een vervolg maken. En dat gaan we ook doen, als de film goed presteert. Maar we gaan er niet over beslissen, tot we hebben kunnen zien hoe er op deze film gereageerd wordt. Al hoop ik hem wel echt te maken. "

De nieuwe film kreeg in elk geval al zijn zegen van bedenker John Carpenter. De productie pikt de draad decennia na de gebeurtenissen van het origineel af. Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) heeft al die tijd gewacht op het moment dat de moordlustige Michael Myers uit de gevangenis ontsnapt om weer voor chaos te zorgen. Maar ditmaal is Strode ouder en wijzer en klaar voor de confrontatie. Alleen is Michael dat ook...

Een eerste indicatie zijn de positieve reacties op de film tijdens het Toronto International Film Festival. Critici vinden het een goede, maar bovendien complete revival. Vanaf 1 november in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair