Vertraging 'Guardians Vol. 3' kan invloed hebben op plot 'Avengers 4'

Vertraging 'Guardians Vol. 3' kan invloed hebben op plot 'Avengers 4'

Het wordt nog interessant achter de schermen.

Acteur Dave Bautista denkt dat het feit dat Guardians of the Galaxy Vol. 3 definitief on hold gezet is invloed kan hebben op Avengers 4. De acteur denkt dat er namelijk gevolgen zullen zijn voor de verhaallijn van de Guardians in het volgende Avengers-avontuur. Dat komt omdat het verhaal van de Guardians mogelijk heel anders zal verlopen straks.

"Het is nogal een vreemde situatie waar we nu in verkeren, omdat we onze regisseur voor Guardians verloren hebben," begon Bautista. "Het lot van Guardians 3 hangt nog heel erg in de lucht, en ik weet niet wat ze daarmee gaan doen. Voorlopig staat de film permanent on hold, en dat kan echt het verschil uitmaken voor wat ze met onze personages doen in Avengers 4. Om eerlijk te zijn, weet ik niet wat er gaat gebeuren."

Toch weet de acteur één ding zeker: hij keert terug in de vierde Avengers-film. "Ik weet wel dat ik in Avengers 4 zit. Ik heb het meeste materiaal al opgenomen. Ik heb nog twee dagen aan heropnames staan. Maar buiten dat, heb ik wat geweldige scènes waarvan ik hoop dat ze die gebruiken. Maar uiteindelijk blijft het gissen naar wat ze met de personages gaan doen."

Nadat Disney de beslissing nam om James Gunn te ontslaan bij Guardians 3, reageerden cast, crew en fans geschokt. Het gevolg: de ontwikkeling van de film werd permanent gepauzeerd, vermoedelijk omdat Marvel wil wachten tot de gemoederen bedaard zijn. Maar het kan nu inderdaad gevolgen hebben voor de reeks, want het is echt een franchise van Gunn. Hem vervangen kan dus nog wel eens moeilijk zijn.

Avengers 4 draait in mei 2019 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair