Voormalige hobbit Dominic Monaghan scoort rol in 'Star Wars: Episode IX'!!

Voormalige hobbit Dominic Monaghan scoort rol in 'Star Wars: Episode IX'!!

Naast dit castingnieuws ook een aantal setfoto's van de megaproductie.

Dominic Monaghan (The Lord of the Rings-trilogie) zal opnieuw samenwerken met zijn Lost-producent J.J. Abrams. Vandaag werd namelijk aangekondigd dat Monaghan een rol zal spelen in Disney Pictures- en Lucasfilm-productie Star Wars: Episode IX, waarvan de opnames momenteel volop in gang zijn.

Welke rol Monaghan precies zal spelen is nog onbekend, maar de acteur zal zelf erg blij zijn met het nieuws; een paar jaar geleden maakte hij nog kans op een rol in The Force Awakens, maar dat feestje ging niet door.

Naast dit castingnieuwtje zijn er ook een paar nieuwe setfoto's online opgedoken. OP de foto's zien we Finn (John Boyega) en Poe (Oscar Isaac) herenigd. Ze worden vergezeld door Chewbacca, maar ook Naomi Ackle's nog onbekende personage is betrokken bij hun scenes.

De opnames van Episode IX zijn inmiddels drie weken aan de gang en volgens StarWarsNews.Net zou Abrams een deel van het script vlak voor de opnames hebben herschreven. Dit zou voornamelijk zijn gedaan om Lando Calrissian en Chewbacca meer aandacht te geven.


Bekijk de afbeelding


Bekijk de afbeelding


Bekijk de afbeelding


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair