Nieuwe foto's 'Halloween' tonen gruwelijke horrormoorden Michael Myers

Nieuwe foto's 'Halloween' tonen gruwelijke horrormoorden Michael Myers

Word jij al een beetje bang?

Dankzij een tweetal nieuwe afbeeldingen hebben we een nieuwe blik op de gruwelijke moorden van horroricoon Michael Myers die we te zien gaan krijgen in de langverwachte sequel Halloween. Let even op, want de foto's bevatten

Bloody Disgusting heeft een aantal ingescande foto's online geplaatst van een artikel over Halloween dat eerder in het blad Rue Morgue verscheen. Op deze nieuwe gruwelijke beelden zijn een aantal nieuwe slachtoffers van Michael Myers te zien. Op de ene foto zien we een politieagent wiens keel is doorgesneden en een soort pompoengezicht gemaakt van een mensenhoofd. Ook het tweede plaatje is behoorlijk bloederig. Hierop is een dode automonteur te zien met een compleet uitgescheurde mond. Iel!


Bekijk de afbeelding
Bekijk de afbeelding
In dit directe vervolg op de succesvolle horrorklassieker Halloween uit 1978 keert Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) terug om het nog eenmaal op te nemen tegen Michael Myers (Nick Castle), de gemaskerde figuur die haar vier decennia geleden bijna vermoordde. De film wordt geregisseerd door David Gordon Green (Stronger) en verschijnt op 1 november in de Nederlandse bioscopen.


NieuwsFilm

meest populair