Dvd's week 45: Baby Driver, Despicable Me 3 & meer

Dvd's week 45: Baby Driver, Despicable Me 3 & meer

Welke films komen er nog meer uit op thuismedia deze week?

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te koop op DVD.

Despicable Me 3 (2017)


Bekijk de afbeeldingRegie: Kyle Balda, Pierre Coffin | Cast: Jenny Slate, Kristen Wiig, Steve Carell, Julie Andrews

Balthazar Bratt, een kindster uit de jaren tachtig, heeft een plan om de wereld te veroveren. Aan Gru om hem tegen te houden, een taak die bemoeilijkt wordt als zijn halfbroer Dru terugkeert.

Lees de recensie van Despicable Me 3 geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van Despicable Me 3.

War for the Planet of the Apes (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Matt Reeves | Cast: Andy Serkis, Woody Harrelson, Steve Zahn, Karin Konoval

Caesar en zijn apen worden in een dodelijk conflict gedwongen met een leger van mensen, geleid door een meedogenloze kolonel. Nadat de apen onvoorstelbare verliezen lijden, worstelt Caesar met zijn duistere instincten en begint zo zijn eigen mythische queeste zijn soort te wreken. Als de reis hen eindelijk tegenover elkaar brengt, nemen Caesar en Colonel het tegen elkaar op in een episch gevecht dat het lot van zowel hun soort als de toekomst van de planeet al bepalen.

Lees de recensie van War for the Planet of the Apes geschreven door Martijn Hamerling -

Bekijk de trailer van War for the Planet of the Apes.

Baby Driver (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Edgar Wright | Cast: Lily James, Jon Bernthal, Kevin Spacey, Jon Hamm

Nadat hij er in geluisd wordt om te werken voor een misdaadbaas, moet een jonge chauffeur meedoen aan een verdoemde overval.

Lees de recensie van Baby Driver geschreven door Jan Roselaar -

Bekijk de trailer van Baby Driver.

Pop Aye (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kirsten Tan | Cast: Thaneth Warakulnukroh, Penpak Sirikul, Bong

Bij toeval stuit de in het leven teleurgestelde architect Thana in de straten van Bangkok op zijn lang verloren gewaande olifant. Thana neemt de olifant eerst mee naar huis, en gaat er daarna mee op pad. Samen maken ze een reis door Thailand, op zoek naar de boerderij waar ze ooit samen opgroeiden. Bekijk de trailer van Pop Aye.

The Swedish Theory of Love (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Erik Gandini | Cast: Erik Gandini, Lars Trägårdh, Marie Helena Fjällås, Marta Corradi

Internationaal wordt Zweden gezien als een perfect land. Een rolmodel, dat veel bereikt heeft. Deze film kijkt naar de zwarte gaten die bestaan in die gemeenschap. Bekijk de trailer van The Swedish Theory of Love.

Paris pieds nus (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Dominique Abel, Fiona Gordon | Cast: Fiona Gordon, Dominique Abel, Emmanuelle Riva, Pierre Richard

Fiona is een bibliothecaresse in een klein dorp in Canada. Haar goed geordende leven wordt verstoord door een brief van haar 88-jarige tante Martha. Martha woont en leeft in Parijs en dreigt in een bejaardentehuis gestopt te worden, tot haar onvrede en angst. Fiona springt op het eerste vliegtuig naar Parijs om haar tante te helpen, maar komt er in Parijs achter dat haar tante is verdwenen. Tijdens een reeks van spectaculaire ongevallen komt Fiona Dom tegen, een vriendelijke maar irritante zwerver die haar maar niet alleen wil of kan laten. Bekijk de trailer van Paris pieds nus.

One Percent More Humid (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Liz W. Garcia | Cast: Julia Garner, Juno Temple, Maggie Siff, Olivia Luccardi

Een paar vrienden van vroeger komen in de zomer weer bijeen en herbeleven een trauma uit hun verleden. Bekijk de trailer van One Percent More Humid.

Sniper: Ultimate Kill (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Claudio Fäh | Cast: Billy Zane, Tom Berenger, Danay Garcia, Joe Lando

Drugsbaron Jesus Morales betaalt in het geheim voor de diensten van een scherpschutter, zodat die al zijn vijanden kan vermoorden. Hij wordt sterker en sterker mar de DEA wil hem dwarsbomen. Bekijk de trailer van Sniper: Ultimate Kill.

The Case for Christ (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jon Gunn | Cast: Erika Christensen, Faye Dunaway, Frankie Faison, Robert Forster

Een onderzoeksjournalist en zelfverklaard atheïst besluit het niet bestaan van god te bewijzen, nadat zijn vrouw christen geworden is. Bekijk de trailer van The Case for Christ.

Take Us Home (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bob Dejongh, Tim Slegers | Cast: --

Twee jaar lang volgden Luk Wyns en zijn filmcrew Royal Antwerp F.C. op de voet. Als bij wonder waren het net deze twee jaren die de geschiedenis van Antwerp voorgoed zouden veranderen.

NieuwsFilm

meest populair