Chris Pratt nieuwste film 'Cowboy Ninja Viking' krijgt releasedatum

Chris Pratt nieuwste film 'Cowboy Ninja Viking' krijgt releasedatum

Alleen zorgt 'Deadpool 2' voor wat ''probleempjes''...

Chris Pratt is een druk man; de laatste jaren werkte hij mee aan grote blockbusters zoals de twee Guardians of the Galaxy, is hij het nieuwe gezicht geworden van de Jurassic World films en zo zal hij ook nog eens te zien zijn in de duurste film ooit, Avengers: Infinity War. Toch krijgt hij nog meer te doen, aangezien zijn passie project, Cowboy Ninja Viking, eindelijk een releasedatum heeft: de zomer van 2019.

In de film gaat Pratt Duncan spelen, een 'triplet', die deel uitmaakt van een team van geheimagenten en huurmoordenaars met dissociatieve identiteitsstoornissen. In de film kan Pratt's personage meerdere persoonlijkheden aannemen van (je raadt het al) een cowboy, een ninja en een viking. Hij moet in de film een andere 'triplet' opsporen.

Nu is de volgende grote stap een regisseur te vinden. Eerst was David Leitch, o.a. bekend van John Wick, aan het project verbonden maar zag hier uiteindelijk vanaf toen hij Tim Miller kon vervangen voor Deadpool 2. Ook zouden de screenwriters van de eerste Deadpool film, Rhett Reese en Paul Wernick voor het script zorgen, maar zij werken eveneens aan Deadpool 2 en gaan daarna direct aan de slag met het vervolg van Zombieland.

Het project is in handen van Universal Pictures, die ook verantwoordelijk zijn voor de Jurassic World films. Het lijkt er dus op dat ze veel vertrouwen hebben in de populaire Chris Pratt.

NieuwsFilm

meest populair