'Star Wars: The Last Jedi' brengt nieuwe ideeën naar franchise

'Star Wars: The Last Jedi' brengt nieuwe ideeën naar franchise

En John Boyega vertelt over Rian Johnson als regisseur.

Acteur John Boyega sprak met Entertainment Weekly over Rian Johnsons Star Wars: The Last Jedi. Gevraagd werd de acteur wat er anders was aan het maken van deze film, nu Johnson aan het roer staat. Wat Boyega betreft is dat vrijwel alles, en is dat ook noodzakelijk om de franchise na veertig jaar verfrissend te houden.

"Met een ander persoon, komt ook een andere energie, een ander perspectief, en Rian heeft natuurlijk zijn eigen unieke stijl," begon Boyega. "Rian is gewoon leuk. Rian is gewoon een leuke man. Ik heb het gevoel dat hij de Kerstman is. Ik denk dat de Kerstman een parttime regisseur is als we december naderen. Hij laat een baard staan en doet zijn ding, omdat hij zoveel geeft, zo vrolijk is op de set en ervoor zorgt dat je het altijd naar je zin hebt."

Boyega vindt het uiterst belangrijk dat de films nieuwe dingen doen met andere regisseurs. "Wat sommige mensen niet begrijpen, is dat het succes van deze verhalen die ons op de lange termijn bijblijven, is dat ze nieuwe ideeën bevatten, dat het universum uitgebreid wordt. Dus we hebben nieuwe verhalen, nieuwe mensen en een heel ander perspectief. Rian had een kans om helemaal los te gaan, en ik ben een groot Star Wars fan, dus bepaalde dingen die ik voor het eerst zag, vond ik geweldig. En dat vind ik een erg coole ervaring."

Vanaf 13 december draait The Last Jedi in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair