Eerste synopsis en bijzondere posters 'Star Wars: The Last Jedi'

Eerste synopsis en bijzondere posters 'Star Wars: The Last Jedi'

Op zoek naar oeroude geheimen van de Force.

Gisteren was er niet alleen een mooie behind the scenes video van Rian Johnsons Star Wars: The Last Jedi, ook zijn er een reeks personageposters vrijgegeven en is er een eerste synopsis. Die is lekker cryptisch, zoals we wel hadden kunnen verwachten, maar schetst desondanks een interessant beeld van wat we mogen verwachten.

In Lucasfilms Star Wars: The Last Jedi, gaat de Skywalker-saga verder als de helden van The Force Awakens zich bij galactische legendes voegen in een episch avontuur dat oeroude geheimen van de Force en schokkende onthullingen uit het verleden ontrafelt. Star Wars: The Last Jedi is vanaf 13 december in de bioscoop te zien.

Een van de belangrijkste onthullingen uit het verleden rond deze film, was dat Luke (Mark Hamill) op zoek ging naar de eerste Jedi Temple, op zoek naar de geheimen uit het verleden. De eerste teaser trailer onthulde dat Luke gelooft dat de Force breder is dan alleen licht en duister. Vermoedelijk heeft dat iets te maken met die geheimen waar in de synopsis naar gehint wordt.

Goed, dan de posters. Het zijn er zes, bijzondere beelden van de hoofdpersonen in het rood. Allereerst zien we Kylo Ren (Adam Driver).

Bekijk de afbeelding
Ook is er een poster van Luke Skywalker (Hamill).

Bekijk de afbeelding
Eentje van Poe Dameron (Oscar Isaac), de piloot die eigenlijk niet in deze film had moeten zitten (het personage zou eigenlijk dood gaan in de vorige film).

Bekijk de afbeelding
Dan is er Finn (John Boyega), onze favoriete voormalig Stormtrooper.

Bekijk de afbeelding
Er is een poster van Leia Organa (Carrie Fisher).

Bekijk de afbeelding
En tot slot een van Rey (Daisy Ridley), met Lukes lichtzwaard in haar hand.

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair