Hulk vs Thor op nieuwe poster 'Ragnarok'

Hulk vs Thor op nieuwe poster 'Ragnarok'

De Marvel-film gaat in november in première.

Op de D23 Expo hebben Marvel en Walt Disney Pictures een nieuwe poster vrijgegeven van Thor: Ragnarok. Het beeld is geïllustreerd door Marvels in-house kunstenaar Andy Park en ziet er behoorlijk mooi uit. We zien het gevecht dat in de film plaats zal vinden tussen Thor (Chris Hemsworth) en de Hulk (Mark Ruffalo). Zij nemen het in een episch en dodelijk gladiatorenduel tegen elkaar op, alvorens Thor terug kan om zijn thuis te redden uit de klauwen van de kwaadaardige Hela (Cate Blanchett).

Bekijk de afbeelding
Het is overigens ook die schurkachtige Hela, die het verhaal van de film zal starten. In Taika Waititi's avontuur heeft ze het namelijk voorzien op Asgard, de thuiswereld van Thor. Ze wil de wereld vernietigen en de beschaving van Asgard uitroeien. Het is aan Thor om haar te stoppen, in wat als een intergalactische buddy-movie omschreven is.

We weten ook dat Benedict Cumberbatchs Doctor Strange zal samenwerken met de god van donder, om de problemen die Loki (Tom Hiddleston) veroorzaakt op te lossen. Vanaf 2 november in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair