TV-tips week 28: Aanmodderfakker, The Mummy 3 & meer

TV-tips week 28: Aanmodderfakker, The Mummy 3 & meer

Welke films raden we je komende week allemaal aan?

Iedere dag kiest FilmTotaal één TV-Filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

The Mummy Returns (2001)


Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Stephen Sommers | Cast: Brendan Fraser, Rachel Weisz, John Hannah, Arnold Vosloo

De Scorpion King kon door een pact met de god Anubis overleven in het woestijnzand. In 1933 willen archeologen de mummie Imhotep tot leven wekken om Scorpion King te verslaan. Bekijk de trailer van The Mummy Returns.

The Lone Ranger (2013)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Gore Verbinski | Cast: Johnny Depp, Armie Hammer, William Fichtner, Tom Wilkinson

In The Lone Ranger ontpopt John Reid (Armie Hammer) zich tot The Lone Ranger, een gemaskerde legende van rechtvaardigheid. Samen met zijn indiaanse "side-kick" Tonto (Johhny Depp) bestrijdt hij hebzucht en corruptie. Een belangrijk detail hierbij is dat The Lone Ranger en Tonto ook goed met elkaar moeten leren samenwerken...

Lees de recensie van The Lone Ranger geschreven door Michelle Iwema -

Bekijk de trailer van The Lone Ranger.

Pretty Woman (1990)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Garry Marshall | Cast: Richard Gere, Julia Roberts, Ralph Bellamy, Jason Alexander

De steenrijke en succesvolle, maar harteloze zakenman Edward Lewis heeft zijn zakken gevuld met het leed van anderen. Lewis biedt tippelaarster Vivian Ward drieduizend dollar als zij een week als zijn blikvanger fungeert. Vivian transformeert zich echter langzamerhand tot een echte societydame en Edward wordt onvermijdelijk stapelverliefd op haar. Bekijk de trailer van Pretty Woman.

Forgetting Sarah Marshall (2008)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Nicholas Stoller | Cast: Jason Segel, Kristen Bell, Mila Kunis, Russell Brand

Worstelend musicus Peter Bretter heeft zes jaar lang zijn vriendin aanbeden, de televisiester Sarah Marshall. Hij is de man die haar tasje vasthoudt op paparazzi-foto's en die per ongeluk niet wordt genoemd in toespraken na het in ontvangst nemen van een prijs. Maar zijn wereld staat op zijn kop als ze hem dumpt en Peter er alleen voor staat. Na een weinig geslaagde versiertoer en een zenuwinstorting ziet hij in dat door het ontbreken van Sarah zijn leven misschien wel naar de knoppen is. Om bij te komen boekt hij impulsief een reisje naar Hawaï, waar hij oog in oog komt te staan met zijn grootste nachtmerrie: zijn ex en haar tragisch hippe nieuwe Britse rock-vriendje Aldous logeren in hetzelfde hotel. Terwijl hij zichzelf kwelt met de realiteit van Sarah´s nieuwe leven, vindt hij troost in een flirt met Rachel , een mooie hotelemployee wier ontspannen manier van doen hem in de verleiding brengt om weer op aarde terug te keren. Hij vindt ook troost in honderden fruitige cocktails.

Lees de recensie van Forgetting Sarah Marshall geschreven door Kaj van Zoelen -

Bekijk de trailer van Forgetting Sarah Marshall.

Flipped (2010)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Rob Reiner | Cast: Madeline Carroll, Callan McAuliffe, Rebecca De Mornay, Anthony Edwards

Twee basisscholieren krijgen gevoelens voor elkaar, ondanks de grote onderlinge tegenstellingen. Bekijk de trailer van Flipped.

Aanmodderfakker (2014)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Michiel ten Horn | Cast: Pepijn Cladder, Anis de Jong, Yannick van de Velde, Wolf de Witte van Leeuwen

Over mannen die te lang jongens blijven en vrouwen die te snel een vrouw willen zijn. De 32-jarige eeuwige student Thijs sloft ogenschijnlijk zorgeloos door het leven dat gevuld is met bier, meiden, donaties van zijn moeder, hangen met zijn huisgenoot en wat werkshiftjes in een sfeerloze mediagigant. Wanneer hij de zestienjarige oppas van zijn zus ontmoet, een jongvolwassen meisje met torenhoge ambities en een uitgestippeld plan voor het leven, wordt Thijs keihard geconfronteerd met de gevolgen van zijn bestaan

Lees de recensie van Aanmodderfakker geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van Aanmodderfakker.

The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor (2008)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Rob Cohen | Cast: Brendan Fraser, Jet Li, Maria Bello, John Hannah

De onverschrokken ontdekkingsreiziger Rick O'Connell treedt in het strijdperk tegen de wederopgestane keizer Han. Rick wordt bijgestaan door zijn zoon Alex, zijn vrouw Evelyn en haar broer Jonathan. Deze keer moeten de O'Connells een tweeduizend jaar oude mummie tegenhouden die is opgestaan uit het graf en die de wereldbevolking dreigt te onderwerpen aan zijn genadeloze heerschappij.De mummie van de meedogenloze Chinese Drakenkeizer en zijn tienduizend krijgers zijn vervloekt door een verraderlijke tovenares. Als de koene avonturier Alex O'Connell wordt verleid om de Drakenkeizer te wekken uit zijn eeuwige slaap, is er maar één kans voor de jonge archeoloog om de woede van de tot leven gewekte ondoden te ontlopen: hij moet zijn ouders inschakelen, want als iemand verstand heeft van het uitschakelen van ondoden zijn het wel zijn vader en moeder.

Lees de recensie van The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor geschreven door Kaj van Zoelen -

Bekijk de trailer van The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor.


NieuwsFilm

meest populair