Flash, Batman en Wonder Woman op foto 'Justice League'

Flash, Batman en Wonder Woman op foto 'Justice League'

Verwacht eind juli meer Justice!

Eind deze maand dan is het weer San Diego Comic Con en uiteraard zit er weer iemand voor jullie klaar om alle updates online te zetten. Een van de titels die daar ongetwijfeld groots wordt neergezet is Justice League, de tweede film in 2017 in het DC-filmuniversum van Warner Bros. Hieronder een nieuwe foto van drie van de JLA-helden.

Via Entertainment Weekly is onderstaande still uit de film van Zack Snyder online verschenen. Op het beeld zien we Barry Allen / The Flash (Ezra Miller), Bruce Wayne / Batman (Ben Affleck) en Diana Prince / Wonder Woman (Gal Gadot). Ze zijn duidelijk onder de indruk van iets, aangezien ze allemaal redelijk aan de grond genageld lijken.

Bekijk de afbeelding
Bovenstaande helden zijn uiteraard niet compleet zonder Arthur Curry / Aquaman (Jason Momoa), Victor Stone / Cyborg (Ray Fisher) en op een zeker moment ook Kal-El / Clark Kent / Superman (Henry Cavill).

Op dit moment zet niemand minder dan afrondend regisseur Joss Whedon (The Avengers) de puntjes op de i, zodat de DC-film midden november in de bioscoop kan verschijnen!



NieuwsFilm

meest populair