Hoe gaan de Avengers en Guardians elkaar begrijpen in 'Infinity War'?

Hoe gaan de Avengers en Guardians elkaar begrijpen in 'Infinity War'?

Fan stelt belangrijke vraag; James Gunn reageert.

Volgend jaar april is het eindelijk zo ver; dan verschijnt Avengers: Infinity War, de grootste en duurste (superhelden)film ooit. In deze film zullen de Avengers hun krachten bundelen met die van de Guardians om zo samen de grote schurk Thanos te kunnen verslaan. Er wordt natuurlijk ook veel gespeculeerd over wat er precies staat te gebeuren, maar één fan stelde een vraag die kennelijk zo interessant was dat James Gunn er zelf op heeft gereageerd: hoe gaan de Avengers communiceren met de Guardians?

Het zal dan voornamelijk lastig worden voor de Avengers, die nog nooit met erg veel verschillende aliens geconfronteerd zijn, die ook nog eens elk hun eigen taal spreken. Gunn liet dus weten dat de Avengers een paar updates nodig hebben, deze keer in de vorm van translators (vertalers), zodat ze de verschillende talen van o.a. Gamora, Drax en Rocket kunnen begrijpen. Gunn's reactie op de vraag van de fan was: ''De Guardians hebben allemaal translators nodig om elkaar te begrijpen, aangezien ze allemaal anders spreken. Op deze manier kunnen ze snappen wat de ander bedoelt, al kan niet elke taal vertaald worden, zoals bijvoorbeeld die van Groot''.

In de twee Guardians of The Galaxy films (beide geregisseerd door James Gunn) kan Peter/Starlord de verschillende aliens en wezens om zich heen dus begrijpen. We volgen de film vanuit het perspectief van zijn personage en daardoor is de film zowat geheel in het Engels, iets wat het er voor de kijker een stuk gemakkelijker op maakt.

Het wordt interessant om te zien hoe dit gaat uitpakken, aangezien elke Avenger dus een serieuze 'update' nodig heeft. De Avengers communiceren wel samen via oor-microfoontjes; bovendien zitten er in beide teams de nodige 'bollebozen', dus die zullen hier wel snel een oplossing voor vinden. Veel tijd zal er waarschijnlijk niet aan besteed worden, want de kosmische oorlog die gaat plaatsvinden in Infinity War zal maar liefst door 67 hoofdpersonages gevoerd worden...



NieuwsFilm

meest populair