Ziet supervillain Steppenwolf er precies zo uit in 'Justice League'?

Ziet supervillain Steppenwolf er precies zo uit in 'Justice League'?

Of blijft het bedoeld voor de kinderlijke fanatasie...

In een deleted scene van Batman v Superman: Dawn of Justice zagen we al kort de eerste beelden van Steppenwolf, de grote vijand in het aankomende Justice League. Veel is er nog niet bekend over deze überslechterik, maar het lijkt erop dat we nu toch een eerste goed blik hebben op het duistere karakter.

Naast de bovenstaande verwijderde filmscène en wat ontwerpschetsen voor Lego-speelgoed, hebben we eigenlijk nog niets gezien van Steppenwolf. Zelfs in het promotiemateriaal voor de film is de kwaadaardige Steppenwolf nog nergens opgedoken. Slechts zijn vliegende hulpjes, de Parademons, werden getoond in de eerste trailer voor de film.

Uitgelekte foto's van een nieuwe speelgoedlijn van Justice League lijken daar echter verandering in te brengen, aangezien we een redelijk duidelijk beeld krijgen dankzij het ontwerp van de pop hoe Steppenwolf er straks mogelijk in de film uit gaat komen te zien. Helemaal zeker is dat overigens niet; het design kan flink verschillen met de daadwerkelijke filmversie, maar alsnog is het een interessant gegeven.

Bekijk de afbeelding
Steppenwolf wordt in Justice League gespeeld door de Noord-Ierse acteur Ciarán Hinds. Opvallend is wel dat het speelgoedontwerp dichterbij het uiterlijk van de slechterik in de comics (hieronder te bewonderen) ligt dan in de verwijderde scène van Batman v Superman.

Bekijk de afbeelding
In Justice League wordt een groep geliefde DC-superhelden voor het eerst verzameld op het witte doek. In een spannende strijd tegen supervillain Steppenwolf besluiten Batman (Ben Affleck) en Wonder Woman (Gal Gadot), geïnspireerd door de heldhaftige opoffering van Superman (Henry Cavill), een nieuw team samen te stellen. Metamensen Aquaman (Jason Momoa), The Flash (Ezra Miller) en Cyborg (Ray Fisher) worden gerekruteerd om gezamenlijk een drietal 'Mother Boxes' te kunnen beschermen tegen het dreigende kwaad. De regie was oorspronkelijk in handen van Zack Snyder, maar wegens tragische familieomstandigheden neemt Joss Whedon het figuurlijke stokje van hem over om de film verder af te kunnen maken.

Justice League verschijnt op 16 november in de bioscopen. Bekijk hieronder de eerste trailer van de langverwachte superheldenfilm!



NieuwsFilm

meest populair