Reshoots 'Justice League': meer Wonder Woman?

Reshoots 'Justice League': meer Wonder Woman?

Nog meer flashbacks?

Wonder Woman mag ondertussen het hoogtepunt genoemd worden uit het nog prille DC Extended Universe. En het is nog niet klaar voor de Gal Gadots superheldin, aangezien ze ook te zien is in het voor november geplande Justice League. De reshoots voor die film zijn ondertussen gestart en het lijkt erop dat we meer van Wonder Woman krijgen te zien.

Online zijn er foto's verschenen vanaf de set. Opvallend aan de foto's is dat deze lijken te hinten naar flashback-scènes met Wonder Woman. Op de foto's zijn namelijk oude voertuigen te zien die stammen uit de eerste helft van de twintigste eeuw, zeg maar tussen de Eerste en Tweede Wereldoorlog. De recent verschenen Wonder Woman-film speelt zich af tijdens de Eerste Wereldoorlog. Op de foto's is ook het Knights Templa-logo te zien, welke op vliegtuigen werd gebruikt door de Duitsers tijdens WOI.

KLIK HIER VOOR DE FOTO'S

Overigens is al bekend dat we een grootse flashback-scène te zien krijgen, met een clash tussen de Amazons, Atlanteans en andere groeperingen in het DC Extended Universe. De film van Zack Snyders en afrondend regisseur Joss Whedon moet op 16 november verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair