Trailer 'Starship Troopers: Traitor of Mars'

Trailer 'Starship Troopers: Traitor of Mars'

Een vervolg op Verhoevens origineel.

Ondanks dat de film flopte aan de wereldwijde bioscoopkassa's, heeft Paul Verhoevens siencefictionfilm Starship Troopers flink wat losgemaakt. Er verschenen meerdere kleinschaligere vervolgen in de vorm van onder meer live action-films, animatiefilms, een tv-animatieserie en games. Nu 20 jaar later komt er weer eentje bij, de CG-animatiefilm Starship Troopers: Traitor of Mars. Check de eerste beelden hieronder, van Sony Pictures Entertainment.

Voor deze animatiefilm keert Casper Van Dien, ook te zien in het origineel, terug in de rol van Johnny Rico. Hij is gedegradeerd en wordt naar een klein satellietstation op Mars gestuurd, waar hij jonge Troopers gaat opleiden. Uiteraard duiken de enorme insecten op en er is geen hulp van de Federation. Rico en zijn onervaren Troopers moeten de dag redden!

De complete franchise is overigens gebaseerd op het boek Starship Troopers uit 1959 van schrijver Robert A. Heinlein. De animatiefilm Traitor of Mars verschijnt later dit jaar, vermoedelijk direct op schijf en VoD.



NieuwsFilm

meest populair