Eerste trailer Harry Potter-film 'Voldemort: Origins of the Heir'!

Eerste trailer Harry Potter-film 'Voldemort: Origins of the Heir'!

We gaan terug in de tijd van de Dark Lord.

Er komt opnieuw een verlengstuk van de populaire Harry Potter-filmfranchise. Na de lancering van de Fantastic Beasts-prequelreeks verleden jaar is er nu ook een eerste indruk op de Voldemort-prequelfilm Voldemort: Origins of the Heir. Check de trailer hieronder.

De film komt niet uit de stal van Warner Bros., maar is gemaakt door een groep fans die na het herlezen van Harry Potter and the Half-Blood Prince geïnspireerd werd om een herkomstverhaal te maken rond Voldemort, het personage van Ralph Fiennes in de Potter-filmsreeks.


Het verhaal van Voldemort: Origins of the Heir richt zich op de heks Grisha Mac Laggen, de erfgenaam van Griffoendor. Grisha is special voor de film bedacht. In 1943 vond er een schandaal plaats omtrent Hepzibah Smith, een afstammeling van de originele Huffelpuff-familie, dat de tovenaarswereld schokte. Als een moord niet wordt opgelost, gaat Grisha op onderzoek uit en komt uit bij Tom Marvolo Riddle, oftewel Voldemort.

Hieronder de eerste trailer voor de film die via een Kickstarter-campagne tot stand is gekomen. Warner Bros. was er in eerste instantie niet zo blij mee, maar de zaak is ondertussen gesust. Eind 2017 verschijnt de film op YouTube. Bekijk ook de Facebook-pagina voor meer info.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair