Drie topregisseurs in beeld voor 'The Flash'

Drie topregisseurs in beeld voor 'The Flash'

De zoektocht naar dé regisseur houdt aan.

Afgelopen periode zat het niet mee voor de DC-film The Flash. Niet alleen zeiden al twee regisseurs (Seth Grahame-Smith en Rick Famuyiwa) het project vaarwel, ook zou het script compleet opnieuw geschreven moeten worden en verloor de film zijn verschijningsdatum, 16 maart 2018. Maar nu is er weer hoop.

Volgens meerdere bronnen staan de grote namen Robert Zemeckis, Matthew Vaughn en Sam Raimi bovenaan de shortlist van Warner Bros. en DC. Zemeckis werd al eens eerder genoemd. Of hij het wordt, is nog helemaal niet zeker. Hij zou namelijk voor Universal aan een film beginnen met Steve Carell. Ook van Matthew Vaughn is niet zeker of hij wel tijd heeft. Mocht Kingsman: The Golden Circle goed uitpakken, dan gaat hij waarschijnlijk aan de slag met het derde deel.

Dan blijft Raimi voorlopig over. Hij zou een geschikte kandidaat kunnen zijn. Hij leverde eerder de eerste Spider-Man trilogie af en het is onduidelijk hoe zijn project World War 3 ervoor staat. Daarbij lijkt Raimi zich de afgelopen tijd meer te focussen op zijn rol als producent.

In The Flash speelt Ezra Miller (Fantastic Beasts and Where to Find Them) de titelrol en er zijn in een eerdere fase al rollen toebedeeld aan Kiersey Clemons (Iris West), Billy Crudup (Henry Allen) en Ray Fisher (Victor Stone / Cyborg).

Uiteraard zien we Barry Allen / The Flash eind 2017 nog volop in actie in DC's grote Justice League-film van Zack Snyder.



NieuwsFilm

meest populair