Gerucht: Meerdere versies 'Justice League' na nieuwe reshoots

Gerucht: Meerdere versies 'Justice League' na nieuwe reshoots

Veel nieuwe opnames en geknip en geplak.

De allergrootste blockbusters van Hollywood krijgen bijna allemaal reshoots. We kennen nog allemaal de verhalen over de reshoots voor Suicide Squad en Rogue One: A Star Wars Story. Reshoots zijn per definitie niet iets slechts, maar het geeft wel aan dat de makers niet helemaal tevreden zijn met een eerste versie van de eindversie van de film. Ook voor Justice League is dat het geval.

Als we de website Splash Report moeten geloven, dan is er met de DC-film van Zack Snyder echte flink wat meer aan de hand. De film krijgt namelijk "opnieuw reshoots" nadat de film na eerdere reshoot al "compleet opnieuw" in elkaar was gezet.

De opnames voor Justice League werden al in oktober 2016 afgerond, maar daarna volgden een reeks reshoots waarbij veel geld betrokken was. Een bron van Splash Report geeft aan dat in de 17 maanden tussen de start van de opnames en de finale versie die in november in de bioscoop moet verschijnen er "twee keer een nieuwe versie" van de film is verschenen.

De nieuwe reshoots zouden een beroep doen op Ben Affleck (Bruce Wayne / Batman) en er zouden ook scènes worden herschreven. De bron: "Er komen meer reshoots aan. Er zijn er al veel geweest, maar er komen er nog meer."


Uiteraard is het allemaal niet compleet raar. De 2016 titels Batman v Superman: Dawn of Justice en Suicide Squad hebben zwaar onder vuur gelegen en Warner Bros. wil waarschijnlijk graag een film zien die zoveel als mogelijk mensen tevreden stemt.

Justice League verschijnt op 16 november in de Nederlandse bioscoop. Er is dus nog voldoende tijd om er wat van te maken.

NieuwsFilm

meest populair