Wie zijn Sylvester Stallone's [...] in 'Guardians of the Galaxy Vol. 2'?

Wie zijn Sylvester Stallone's [...] in 'Guardians of the Galaxy Vol. 2'?

Alleen lezen als je de film al gezien hebt!

Wie Guardians of the Galaxy Vol. 2 al heeft gezien, is de rol van Sylvester Stallone ongetwijfeld niet ontgaan. Hij duikt een paar keer op in de film en is ook te zien in de een van de vijf creditscènes. Let op! Lichte spoilers in aantocht... In die scène zien we hem met een aantal andere personages en lijkt hij een nieuwe intergalactisch team te vormen. Maar wie zijn dat eigenlijk?

In James Gunns Vol. 2 speelt Stallone de rol van Starhawk, een van de originele Guardians of the Galaxy uit de comics van Marvel. Hij blijkt - net als Yondu (Michael Rooker) en enkele andere Ravagers - in een eerdere fase in het MCU een team te hebben gevormd, vergelijkbaar met de huidige Guardians. In de creditscène lijkt dit team zich weer te formeren. Marvel-baas Kevin Feige zei eerder over de scène, tijdens een persconferentie na de première: Ze zijn zeker de originele Guardians."

Bekijk de afbeelding
In de comics bestaat het originele team uit Yondu, Starhawk, Starhawks zus Aleta Ogord, Charlie-27, Vance Astro, Martinex en Nikki. Het team dat we in de creditscène te zien krijgen heeft een andere opstelling en bestaat uit Stallone's Starhawk, zijn zus Aleta (Michelle Yeoh), Martinex (Michael Rosenbaum), Charlie-27 (Ving Rhames), Mainframe (stem Miley Cyrus) en Krugarr, een soort wormachtige alien. Er is online al een foto verschenen van het team! Check deze hieronder:

Bekijk de afbeelding
Het lijkt erop dat we deze personages later in het Marvel Cinematic Universe te zien zullen krijgen. Mogelijk al in de aankomende Avengers-films of bijvoorbeeld het reeds aangekondigde Guardians of the Galaxy Vol. 3. Maar er zijn ook andere mogelijkheden, aangezien de vierde fase van het MCU de titel "Cosmic Phase" krijgt en dieper in het Marvel-universum duikt. Hieronder een nieuwe clip met Stallone's Starhawk, Rookers Yunda en op de achtergrond in ieder geval ook Mainframe:



NieuwsFilm

meest populair