Star Wars-veteraan Mark Hamill wordt YouTube-ster met prankvideo's

Star Wars-veteraan Mark Hamill wordt YouTube-ster met prankvideo's

Kiekeboe! Luke Skywalker hier!

Star Wars-veteraan Mark Hamill (Batman: The Killing Joke, Kingsman: The Secret Service) zou zomaar eens de nieuwe Enzo Knol van 2017 kunnen zijn. In een hilarische video die deze week op het internet verscheen prankt de Luke Skywalker-vertolker nietsvermoedende Star Wars-fans.

Om wat meer buzz rondom het in december te verschijnen Star Wars: The Last Jedi vergaren, nodigden de betrokken filmmakers een groep diehard Star Wars-fans uit om enkele iconische scènes uit de franchise na te spelen. Een van die scènes was bijvoorbeeld het moment waarop Skywalker erachter kwam dat de intergalactische megaschurk Darth Vader zijn eigen vader is.

De filmmakers daagden de fans uit om hun "innerlijke Mark Hamill aan te roepen" bij het naspelen van de beroemde stukken. Als grote verrassing verscheen de 65-jarige Hamill vervolgens achter de nietsvermoedende deelnemers, en dat leidde dikwijls tot hilarische schrikreacties en grote verbazing, want hoe vaak verschijnt Luke Skywalker nou in levende lijve achter je rug? Bekijk hieronder Hamills geestige prankvideo!


Hamill gebruikte de video ook gelijk om een nieuwe actie aan te kondigen. Fans kunnen kans maken op drie hele bijzondere Star Wars-prijzen door mee te doen aan deze actie. Maak bijvoorbeeld kans op een privé diner met Hamill of een exclusieve cameorol in Han Solo! Supersympathiek!

Hoe zou jij reageren als Mark Hamill plotseling achter je rug zou staan om je te verrassen? Laat het ons weten in de comments!

NieuwsFilm

meest populair