Hayden Christensen terug voor meer Star Wars?

Hayden Christensen terug voor meer Star Wars?

Sommige fans geloven dat het mogelijk is.

Hayden Christensen mag dan wel een Golden Globe-nominatie hebben gekregen voor zijn rol in Life as a House in 2002, zijn bekendste werk is zonder meer zijn rol als Anakin Skywalker/Darth Vader in twee Star Wars films, Attack of the Clones en Revenge of the Sith. Ook al was Christensen nadien nog wel te zien in een tiental andere films, hij is sinds zijn optreden in de Star-Wars saga wel wat uit de spotlights geraakt. Toch hopen Christensen-fans dat daar verandering in gaat komen, mede-gebaseerd op het gerucht dat hij zou kunnen terugkeren naar de giga-franchise...

Christensen zal namelijk voor het eerst in 15 jaar tijd weer eens deelnemen aan de Star Wars Celebration voor het vieren het 40-jarige jubileum van de franchise. Veel hoeft het uiteraard nog niet te betekenen, aangezien ook andere acteurs en actrices aanwezig zullen zijn die niet meer te zien zijn in de meest recente Star Wars films. Toch draait de geruchten-machine op volle toeren en geloven sommigen dat Christensen's bezoek wel eens iets meer zou kunnen betekenen.

Sinds Disney Lucasfilm heeft overgekocht verschijnen er de nodige Star Wars films en heeft het huis van de muis grote plannen voor de franchise. Ook denken ze aan de nodige spin-offs. Velen hopen dus dat het ook tot een Darth Vader spin-off komt, of dat Christensen wellicht (opnieuw) te zien zal zijn als een Force Ghost.

Al eerder werd geopperd dat Christensen opnieuw zou verschijnen in The Force Awakens. Dit ging uiteindelijk niet door, al geeft dit nieuws fans weer een beetje hoop dat hij misschien tóch nog wel te zien zal zijn in de nieuwe trilogie of ergens anders in de toekomst.

Wat vinden jullie hiervan? Wie van jullie zou Christensen terug willen zien of juist liever niet?

NieuwsFilm