Eerste beelden 'Star Wars: Episode VIII' komen in de lente

Eerste beelden 'Star Wars: Episode VIII' komen in de lente

En de opnames van Han Solo beginnen in februari.

Nu Rogue One: A Star Wars Story in de bioscopen draait (we horen in de reacties graag wat je ervan vindt!) is het voor Kathleen Kennedy van Lucasfilm tijd om vooruit te kijken. Journalist Lizo Mzimba vroeg Kennedy naar de volgende twee films, Star Wars: Episode VIII en de geplande Han Solo-film.

Volgens Kennedy gaan de opnames van de standalone film rond Han Solo, waarin Alden Ehrenreich de hoofdrol speelt, in februari van start. Regisseurs Phil Lord en Chris Miller baseren zich voor die film op een script van Lawrence Kasdan en zijn zoon Jon, en laten zien hoe Han Solo een smokkelaar wordt. Een van de verhaallijnen draaien om de ontmoeting van Han en Lando Calrissian (Donald Glover).

Waar de Han Solo-film voor release in mei 2018 gepland staat, komt Lucasfilm eerst nog met Episode VIII. Velen hadden verwacht dat de eerste beelden van die film, waarvan de opnames in juli afgerond werden, al bij Rogue One te zien zouden zijn. Dat mocht niet zo zijn; volgens Kennedy wil Lucasfilm Rogue One eerst wat ademruimte geven. De eerste beelden "zullen in de loop van de lente" verschijnen.

Waar Kennedy vermoedelijk naar hint, is dat de eerste beelden tijdens de Star Wars Celebration in april vertoond worden. Dat evenement vindt dit jaar plaats van 13 tot 17 april. Wat denken jullie?



NieuwsFilm

meest populair