Dvd-releases week 31

Dvd-releases week 31

Met o.a. Batman v Superman en Kung Fu Panda 3.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Kung Fu Panda 3 (2016)


In Kung Fu Panda 3 wordt Po (Jack Black) herenigd met zijn biologische vader Li (Bryan Cranston). Samen gaan ze naar een verscholen pandaparadijs. Ondanks deze mooie hereniging moet hij ook zijn klauwen laten zien. Het pandaparadijs wordt namelijk bedreigd door de bovennatuurlijke slechterik Kai die de krachten heeft gestolen van verslagen Kung Fu Meesters. Samen met zijn oude vrienden en de andere panda's trekt Po opnieuw ten strijde.
Bekijk de afbeelding

Batman v Superman: Dawn of Justice (2016)


Uit angst voor het handelen van een god-achtige superheld die aan niemand verantwoording hoeft af te leggen, neemt Gotham City's eigen formidabele en krachtige burgerwacht het tegen Metropolis' meest vereerde redder op. Tegelijk worstelt de wereld met de vraag wat voor held het nodig heeft. En met een oorlog die tussen Batman en Superman woedt, komt snel een nieuwe dreiging op, die de mens in groter gevaar dan ooit tevoren brengt.
Bekijk de afbeelding

De Helleveeg (2016)


De helleveeg vertelt over Albert Egberts en zijn tante Tiny. Tiny lijdt behalve aan smetvrees ook aan een dwangmatig scherpe tong. Eenmaal zelf volwassen geworden stuurt Albert aan op een grote confrontatie, waarbij eindelijk alle familiegeheimen aan het licht komen.
Bekijk de afbeelding

Rokjesdag (2016)


Rokjesdag. Die mooie eerste dag in het vroege voorjaar waarop vrouwen spontaan en massaal besluiten dat het kan, met blote benen naar buiten. Ineens fladderen overal rokjes en jurkjes. En iedereen weet: de lente hangt in de lucht. Voor de naar liefde hunkerende personages in Rokjesdag is dit de perfecte dag voor een cursus 'Koken voor Singles'. Veertien personages beproeven hun geluk in de liefde. Het eerste deel van de avond volgt de regels van het spel: er wordt gepraat, een beetje gekookt maar vooral schaamteloos geflirt.
Bekijk de afbeelding

Tanna (2015)

Cast: --

Speelt zich af op een ver afgelegen eiland in de Pacific. Hier woont de Yakel tribe, die het verhaal van een zusters loyaliteit, verboden liefde en de band tussen het oude en nieuwe laat zien.
Bekijk de afbeelding

Batman: The Killing Joke (2016)

Regie: Sam Liu

Terwijl Batman op de ontsnapte Joker jaagt, valt hij de familie van rechercheur Gordon aan.


NieuwsFilm

meest populair