Bioscoopreleases week 30

Bioscoopreleases week 30

Met o.a. Jason Bourne en The Here After.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Jason Bourne (2016)


Jason Bourne kan zich nu helemaal herinneren wie hij is en wil de laatste geheimen over zijn verleden ontrafelen.
Bekijk de afbeelding

De Vampierzusjes 2: Vleermuizen in je buik (2014)


Zomervakantie! Eindelijk hebben de twee vampier zussen Dakaria en Sylvania de mogelijkheid om uit kamperen te gaan met hun vrienden Helen, Jacob en Ludo. Maar Dakaria komt te weten dat Krypton Krax, een vampierenband, op tournee is door Duitsland. Zij is extreem verliefd op Murdo, de zanger van de groep en daarom sluipt ze 's nachts stiekem het huis uit en vliegt naar het concert, ondanks het verbod van haar ouders. Maar de manager van de band, Xantor, heeft nog een appeltje te schillen met Dakaria's vader.
Bekijk de afbeelding

Meester Kikker (2016)


'Soms ben ik een kikker. Dat is mijn supergeheim. Niemand mag het weten, behalve jullie.' Sita, Wouter en de andere kinderen in de klas lachen. Leuke grap van de meester (Jeroen Spitzenberger). Totdat hij op een dag de klas in komt met kroos in zijn haar. Zijn kleren zijn nat en gescheurd. De meester is aangevallen door een ooievaar, zegt hij... Het is het begin van een komisch, maar ook spannend avontuur.
Bekijk de afbeelding

Neon Bull (2015)


Iremar werkt bij de 'Vaquejadas', een rodeo in het noordoosten van Brazilië, waar twee mannen te paard een stier proberen neer te halen door hem bij zijn staart te grijpen. Het is stoffig en zwaar werk om de stieren te voeden, voor te bereiden en te verzorgen. Hij leeft samen met zijn collega's in de vrachtwagen waarmee die stieren vervoerd worden naar de shows. Samen vormen ze een hechte familie. Maar Brazilië en het noordoosten zijn aan het veranderen en de bloeiende kledingindustrie brengt nieuwe ambities naar boven bij Iremar.
Bekijk de afbeelding

Mike and Dave Need Wedding Dates (2016)


De komedie, gebaseerd op een waargebeurd verhaal, gaat over de twee broers Dave (Efron) en Mike Stangle (DeVine). Als ze worden uitgenodigd voor de bruiloft van hun neef, willen ze allebei zo snel als mogelijk een vrouw aan de haak slaan. Omdat het nogal kort dag is, proberen ze hun afspraakjes te regelen door middel van een oproep via Craigslist.
Bekijk de afbeelding

The Here After (2015)


Als John na een gevangenisstraf uitgezeten te hebben terug naar zijn vaders huis keert, kijkt hij ernaar uit opnieuw te beginnen. Maar in de lokale gemeenschap waar hij woont is zijn misdrijf vergeten noch vergeven.
Bekijk de afbeelding

El olivo (2016)


Een meisje, haar oom en een vriend ondernemen een emotionele reis om een familieboom terug te halen.
Bekijk de afbeelding

Short Skin - I dolori del giovane Edo (2014)


Een moeilijke tienerjongen probeert om te gaan met een gebrek aan zelfvertrouwen en seksuele druk van buitenaf.
Bekijk de afbeelding

Sedmikrásky (1966)


Twee meisjes proberen de betekenis van hun wereld en leven te begrijpen.


NieuwsFilm

meest populair