Bioscoopreleases week 29

Bioscoopreleases week 29

Met o.a. Star Trek Beyond en The BFG.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Star Trek Beyond (2016)

Regie: Justin Lin

Halverwege de vijfjarige missie in de ruimte wordt de USS Enterprise aangevallen door een niet te stoppen golf van buitenaardse wezens. De bemanning moet het schip verlaten en strandt op een onbekende planeet, zonder redding...
Bekijk de afbeelding

The BFG (2016)


Het verhaal van een jong meisje, de koningin van Engeland en een reus, die de BFG heet. Samen gaan ze op een avontuur om de gigantische slechte mensetende reuzen te vangen die de mensenwereld bestormen.
Bekijk de afbeelding

Absolutely Fabulous: The Movie (2016)


In de film doen Edina en Patsy nog steeds niets anders dan drinken, shoppen en uitgaan in het rijkeluisgedeelte van Londen. Wanneer ze de schuld krijgen van een incident tijdens een decadent feestje, komen ze in de schijnwerpers te staan en worden ze continu lastiggevallen door paparazzi. Ze vluchten naar de Côte d'Azur en bedenken een plan om hun zorgeloze leventjes zo snel mogelijk weer op te kunnen pakken.
Bekijk de afbeelding

Heaven on Earth (2015)

Regie: Kay Pollak

Het verhaal van een groep mensen in het kleine dorpje Ljusåker in het meest noordelijkste deel van Zweden. Wanneer de koordirecteur, de wereldberoemde dirigent Daniel Daréus, overlijdt, laat hij zijn koor en de liefde van zijn leven achter, de prachtige sopraan Lena, die tevens in verwachting is van hun kind.
Bekijk de afbeelding

Lights Out (2016)


In Lights Out zien we hoe een jongetje Martin en zijn zus Rebecca geconfronteerd worden met een slecht gezinde entiteit, die enkel tevoorschijn komt wanneer het licht uit is. Het blijkt dat deze vreemde entiteit een connectie heeft met hun moeder Sophie. Als Rebecca op onderzoek uitgaat, komt ze dichterbij de waarheid. Eén ding is echter belangrijk: het licht mag niet uitgaan.
Bekijk de afbeelding

Suburra (2015)


Italiaanse thriller uit 2015. De maffia wil van de Romeinse badplaats Ostia een nieuw Las Vegas maken. Alle maffiaclans werken hierin samen en ook corrupte poltici en zelfs het Vaticaan spelen een rol om de plannen tot stand te brengen. Alles lijkt op rolletjes te lopen, totdat...
Bekijk de afbeelding

The Family Fang (2015)


Baxter en Annie Fang hebben zich hun hele leven proberen te distantiëren van hun ouders, twee wereldberoemde kunstenaars. Wanneer deze op een dag vermist worden, keren Baxter en Annie terug naar huis en worden ze geconfronteerd met een duister mysterie.
Bekijk de afbeelding

La última tierra (2016)

Cast: --

Een man zorgt voor zijn vroeg, die op haar sterfbed ligt. Hij geeft haar eten, drinken, stelt haar gerust. In de vroege ochtend overlijdt ze en raakt hij stuurloos.
Bekijk de afbeelding

Kiki, el amor se hace (2016)

Regie: Paco León

Middels vijf verhalen vertelt deze film over seks en liefde. Paco en Ana vormen een koppel dat hun seksuele relatie wil verbeteren; Jose Luis wil weer liefde krijgen voor zijn vrouw Paloma; Candelaria en Antonio proberen ouders te worden; Alex wil de fantasieën van Natalia waarmaken en Sandra is een alleenstaande vrouw die een vriend zoekt.


NieuwsFilm

meest populair