UPDATE: Eerste clip 'Suicide Squad' toont Enchantress

UPDATE: Eerste clip 'Suicide Squad' toont Enchantress

En er zijn introducties van Deadshot en Harley Quinn.

UPDATE: Er is nu ook een eerste clip van Suicide Squad vrijgegeven. Hierin zie we hoe Dr. June Moone (Cara Delevigne) verandert in Enchantress, een vrij interessant uitgevoerde transformatie. Verder is er een video die ons laat zien wie Harley Quinn (Margot Robbie) is. Dat in navolging van onderstaande video over Deadshot. Hieronder het originele bericht.





Na de elf korte video’s van vorige week, heeft Warner Bros. nu een langere promo vrijgegeven rond een van de personages in Suicide Squad. Het gaat ditmaal om Deathshot (Will Smith), die duidelijk geen goede band heeft met de gevangenisbewaarders.



Suicide Squad volgt op de gebeurtenissen in Batman v Superman: Dawn of Justice. Nu er geen Superman meer is, zoekt de Amerikaanse regering naar een manier om te bepalen hoe ze om moeten gaan met mogelijke nieuwe bedreigingen. Amanda Waller (Viola Davis) heeft daar wel een oplossing voor en rekruteert een groep schurken: Deadshot (Smith), June Moone/Enchantress (Cara Delevigne), Harley (Margot Robbie), Diablo (Jay Hernandez), Boomerang (Jai Courtney), Slipknot (Adam Beach) en Killer Croc (Adewale Akinnuoye-Agbaje). Zij staan onder leiding van de gemene Rick Flag (Joel Kinneman), de samoerai Katana (Karen Fukuhara) en gehoorzamen vanwege de explosieven in hun nek. Dan is er nog de komst van de megacrimineel The Joker (Jared Leto), die zo zijn eigen plannen heeft.

Vanaf 4 augustus in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair