Dvd-releases week 29

Dvd-releases week 29

Met o.a. Zoolander 2 en The Witch.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Zoolander 2 (2016)


Knappe mensen worden massaal vermoord. En dus roept Interpol de hulp in van niemand minder dan Derek Zoolander (Ben Stiller) en Hansel (Owen Wilson) om de modewereld te infiltreren en de moordenaars te pakken. Niemand minder dan Mugatu (Will Ferrell) blijkt hiervoor verantwoordelijk te zijn.
Bekijk de afbeelding

Cell (2016)


In Cell, door King gepubliceerd in 2006, wordt gesuggereerd dat mobiele telefoons onze dood kunnen betekenen. Er is sprake van een verschrikkelijke apocalyps waarbij een mysterieus signaal van een mobiele telefoon zich als een virus heeft verspreid. Dit zorgt ervoor dat mensen in naargeestige monsters veranderen. Cusack speelt Clay Riddell, een tekenaar uit New England die op zoek gaat naar zijn zoon terwijl de wereld naar de gallemiezen gaat. Jackson krijgt de rol van Tom McCourt, een ingenieur en voormalig soldaat die samen met Clay uit Boston probeert te vluchten.
Bekijk de afbeelding

London Has Fallen (2016)


Tijdens de begrafenis van de Engelse premier, ontdekt Mike Banning een complot om alle aanwezige wereldleiders te vermoorden.
Bekijk de afbeelding

Grimsby (2016)


Een dodelijke geheim agent en een voetballiefhebber verschillen heel erg van elkaar. Desondanks zijn het broers, en nadat ze op vroege leeftijd van elkaar werden gescheiden - worden ze na jaren herenigd. Ondanks dat hun levensstijlen totaal niet aansluiten, beleven ze een gezamenlijk en gevaarlijk avontuur.
Bekijk de afbeelding

Learning to Drive (2014)


Terwijl haar huwelijk langzaam uit elkaar valt, neemt een schrijfster in Manhattan rijlessen van een Sikh instructeur, die zelf ook huwelijksproblemen heeft. In gezelschap van elkaar leren ze de moed te vinden die nodig is om hun levens weer op te pakken.
Bekijk de afbeelding

Concussion (2015)


Forensisch neuropatholoog Dr. Bennet Omalu strijdt om aan het licht te brengen dat NFL-spelers neurologische problemen overhouden aan de herhaaldelijke klappen die ze op hun hoofd krijgen. Hij wordt echter tegengewerkt door de NFL, politici en bedrijven die de NFL sponsoren.
Bekijk de afbeelding

The VVitch: A New-England Folktale (2015)


The Witch speelt zich af in een geïsoleerde omgeving in New England, omstreeks 1630. Een gezin vestigt zich er en al snel gaat het gerucht dat er hekserij plaatsvindt. Als er zich gekke dingen beginnen voor te doen en een kind verdwijnt start er onderlinge wantrouwen. Maar de verdwijning is niet het enige waar men zich druk over mag maken.
Bekijk de afbeelding

Interstellar Wars (2016)


Een ras van meedogenloze aliens weet via een eeuwenoude portal de aarde te bereiken. Een geheime overheidsgroep met militaire wetenschappers, geleid door Bruce Kramer, komt erachter hoe de buitenaardse wezens te bestrijden zijn. De boel verslechtert als blijkt dat mensen die in aanraking komen met de aliens veranderen in bloeddorstige zombies. Lastig!


NieuwsFilm

meest populair