Dvd-releases week 28

Dvd-releases week 28

Met o.a. The Divergent Series: Allegiant en Brooklyn.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

The Divergent Series: Allegiant (2016)


In Allegiant, het voorlaatste deel in de Divergent-reeks, moet Tris samen met Four ontsnappen aan de muur die om Chicago heen ligt. Daar ontdekt ze de schokkende waarheid over de wereld die om hen heen ligt.
Bekijk de afbeelding

Secret in Their Eyes (2015)

Regie: Billy Ray

Een hecht team van FBI-agenten, Ray en Jess, valt uit elkaar wanneer blijkt dat de dochter van Jess op brute wijze om het leven is gebracht. Maar liefst dertien jaar later houdt de moord Ray nog altijd bezig en wanneer hij eindelijk een nieuw spoor ontdekt, bijt hij zich er dan ook hardnekkig in vast. Ray is ervan overtuigd dat hij de zaak na al die jaren alsnog kan oplossen, maar niemand is voorbereid op het onbeschrijfelijke geheim dat laat zien wat de vernietigende effecten van wraak kunnen zijn.
Bekijk de afbeelding

Brooklyn (2015)


Eilis Lacey, een Ierse immigrant die in de jaren vijftig een leven probeert op te bouwen in New York. Aanvankelijk lukt dit niet echt, maar op een gegeven moment komt ze een Italiaanse jongen tegen op wie ze verliefd wordt. Eilis wordt echter al snel ingehaald door haar verleden, waardoor ze wordt gedwongen te kiezen tussen twee verschillende landen en mannen.


NieuwsFilm

meest populair