Matt Damon staat open voor jongere opvolger Jason Bourne

Matt Damon staat open voor jongere opvolger Jason Bourne

Hij denkt dat het een kwestie van tijd is voordat hij vervangen wordt.

Tijdens een promotiepraatje in Zuid-Korea onthulde acteur Matt Damon dat hij ervoor open staat opgevolgd te worden door een andere acteur voor de rol van Jason Bourne. De vijfde film in de actiefranchise gaat later deze maand in première en Damon snapt dat er ooit een ander moet zijn die de rol speelt.

”Ik zal zeker op een dag door een jongere Jason Bourne vervangen worden. Dat gebeurt met iedereen en ze rebooten deze dingen en dat is helemaal prima. De enige controle die ik heb, is over de delen waar ik aan meewerk. Ik ben er de curator van zolang ik de rol speel en dat is waarom ik ervoor gezorgd heb dat we dezelfde creatieve crew hebben.”

Voorlopig zal dat echter niet het geval zijn. Naast Jason Bourne, is er in dit fictieve filmuniversum ook nog Aaron Cross, een rol van Jeremy Renner, die in een spin-off te zien was. Cross zullen we in deze film niet zien, maar er zijn al enige verhalen geweest over de mogelijkheid van een crossover.

Eerst krijgen we echter deze nieuwe film te zien. In Jason Bourne is heeft de hoofdpersoon zijn geheugen terug en wil hij antwoorden. Rollen in de film zijn er onder meer voor Alicia Vikander, Vincent Cassel, Julia Stiles en Tommy Lee Jones. Jason Bourne gaat op 28 juli in première.



NieuwsFilm

meest populair