Bioscoopreleases week 27

Bioscoopreleases week 27

Met o.a. The Legend of Tarzan en The Red Turtle.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

The Legend of Tarzan (2016)


Het is al jaren geleden dat een man die ooit bekend stond als Tarzan de jungles van Afrika achterliet, om samen met zijn geliefde echtgenote Jane een leven als John Clayton III, Lord Greystoke, te beginnen. Nu wordt hij uitgenodigd om terug te keren naar Congo en daar te dienen als ambassadeur van het parlement. Wat hij echter niet weet, is dat hij een pion is in een dodelijke samenkomst van hebzucht en wraak, in een plan van de Belgische kapitein Leon Rom. Maar zij die achter dat moorddadige plan zitten, hebben geen idee wat ze met hun acties zullen ontketenen.
Bekijk de afbeelding

Renesse (2016)


In Renesse ontmoeten we de puber Bas. Van zijn stervende opa krijgt hij een duidelijke boodschap: "Je moet gewoon zoveel mogelijk neuken..!" Een jongerenvakantie in Renesse is het gevolg. Samen met zijn rare neef en twee vrienden zet Bas koers richting Zeeland om daar eindelijk eens een meisje te scoren. Bas gaat voor de dochter van de campingbaas.
Bekijk de afbeelding

The Purge: Election Year (2016)


Het is twee jaar geleden dat Leo Barnes zich ervan weerhouden heeft om wraak te nemen tijdens de Purge-avond. Inmiddels is hij hoofd beveiliging van senator Charlie Roan, met als missie haar te beschermen in de strijd om het presidentschap en het overleven van het jaarlijkse ritueel dat de armen en onschuldigen op scherp zet. Wanneer er vervolgens verraad plaatsvindt, worden ze gedwongen de straat op te gaan. Uitgerekend op de avond dat er geen hulp beschikbaar is.
Bekijk de afbeelding

The Man Who Knew Infinity (2015)

Regie: Matt Brown

De arme Srinivasa Ramanujan Iyengar wordt tijdens de Eerste Wereldoorlog toegelaten tot Cambridge University. Daar wordt hij onder begeleiding van professor G.H. Hardy een pionier op het gebied van wiskunde.
Bekijk de afbeelding

Casper en Emma op Safari (2015)


Casper en Emma gaan op safari naar Afrika. Daar werken Emma's moeder en haar vriendin Ann als dierenarts in Camp Eden. Samen met Emma's opa en hun knuffels mevr. Kanin en Løveungen verheugen ze zich op het zien van de dieren daar. Casper en Emma worden al gauw vrienden met Anns dochter Tiri en haar knuffel Schildpad. Op safari vinden ze een leeuwenjong dat ze Leo noemen. Het beestje wil niet eten en ze denken dat het zijn moeder mist. Ze gaan daarom zoeken naar Leo's moeder.
Bekijk de afbeelding

The Red Turtle (2016)

Cast: --

Deze dialoogloze film volgt de belangrijkste stadia van het leven van een verloren man op een verlaten tropisch eiland, bewoond door schildpadden, krabben en vogels.


NieuwsFilm

meest populair