Dvd-releases week 27

Dvd-releases week 27

Met o.a. Room en Anomalisa.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

99 Homes (2014)


Een wanhopige bouwvakker en zijn familie worden hun huis uitgezet nadat de bank deze in beslag neemt omdat ze de hypotheek niet meer kunnen betalen. Hij doet alles om zijn huis terug te krijgen.
Bekijk de afbeelding

Familieweekend (2016)


Familieweekend draait om de rijke weduwnaar Pieter Severijn (Derek) die zijn kinderen uitnodigt voor een familieweekend met de aankondiging dat hij belangrijk nieuws heeft. Roderick (Dirk), Fleur (Jelka) en Benjamin (Tim) hebben al snel de conclusie getrokken dat hun vader eindelijk het familiefortuin gaat verdelen. Vol verwachting vertrekken ze naar het landgoed, maar eenmaal aangekomen wacht hen een vervelende verrassing. In plaats van nieuws over de verdeling van de erfenis worden de kinderen geconfronteerd met Bonnie (Jennifer), de mooie, ordinaire en bovenal dertig jaar jongere geliefde van Pieter. Het grote nieuws... Pieter en Bonnie gaan trouwen. Wanneer de ergste schok voorbij is, zetten de kinderen alles op alles om het huwelijk te voorkomen. Maar hoe hoger de strijd oplaait, hoe meer de vraag zich opdringt wat er belangrijker is in het leven: geld of toch familie ...?
Bekijk de afbeelding

Room (2015)


Een jonge vrouw wordt jarenlang gevangengehouden. Haar vijfjarige zoon Jack weet niets over de buitenwereld en kent enkel de kamer waarin hij is geboren en opgegroeid.
Bekijk de afbeelding

Mountains May Depart (2015)


China, de jaren 90. Tao en Dong zijn een jong verliefd koppel. Maar Tao verlaat Dong om te trouwen met een rijke mijneigenaar. Het jaar 2014. Dong ligt op sterven en ziet Tao voor het eerst weer. Ze is gescheiden een heeft een verbannen zoon in Australië wonen. Australië, 2025. Tao's zoon spreekt nauwelijks Chinees meer, op de naam van zijn moeder na.
Bekijk de afbeelding

Anomalisa (2015)


Michael Stone is schrijver van boeken die gaan over klantenservice. Hij worstelt met zijn onvermogen om mensen te verbinden en uiteindelijk voelt hij zich verlamd door de alledaagsheid van zijn leven. Tijdens een zakenreis ontmoet hij een vreemdeling die zijn blik op de wereld verandert.
Bekijk de afbeelding

Les innocentes (2016)


Polen, de winter van 1945. Mathilde Beaulieu is een jonge doktersstagiaire die werkt voor een afdeling van het Franse Rode Kruis. Ze hebben als doel het vinden, behandelen en repatriëren van Franse overlevenden van de Duitse kampen. Op een dag, terwijl ze aan het werk is in een ziekenhuis in Polen, komt een non Mathilde smeken om haar te volgen naar het klooster. Een aantal nonnen zijn namelijk zwanger.
Bekijk de afbeelding

Seve the Movie (2014)


Ondanks dat hij bijna continu tegengehouden wordt in de sport waarvan hij hield, vocht Seve Ballesteros tegen vijanden om de meest spectaculaire en charismatische golfer ooit te worden.
Bekijk de afbeelding

Eat (2014)


Novella McClure is waarschijnlijk de actrice met de grootste problemen in Los Angeles. Ze is begin dertig en tien jaar geleden klonk haar neppe naam cooler. Ze heeft al drie jaar geen rol meer gekregen en eet nu haar eigen vlees. Dat probeert ze wanhopig te verbergen, maar lang lukt dat niet.
Bekijk de afbeelding

De slaapwandelaar (1951)


Het leven van Victor Boniface is niet bepaald eenvoudig. Hij is winkelbeveiliger, maar tegelijk een winkeldief. Althans, als hij slaapt, want hij slaapwandelt...


NieuwsFilm

meest populair