Spider-Man is [???] minuten te zien in 'Captain America: Civil War'

Spider-Man is [???] minuten te zien in 'Captain America: Civil War'

Heeft Peter Parker/Spider-Man een cameo of is er meer in de 2 uur en 26 minuten durende film?

Gisteren verschenen de eerste veelal positieve reacties van de filmpers online nadat de critici toch wel bijzonder vroege persvoorstellingen konden bijwonen van Captain America: Civil War. Door deze vroege vertoningen is de kans groot dat we komende weken tegen spoilers aan gaan lopen, of we het nu willen of niet. Eén wat spoilers is de hoeveelheid screentime voor Tom Hollands Peter Parker / Spider-Man.

Uit de reacties bleek al dat het aandeel van Spider-Man een hoogtepunt is van de derde Captain America-film. Hieruit kon al opgemaakt worden dat het niet zou blijven bij een cameo. Nu is echter duidelijk dat hij circa 30 minuten te zien zal zijn.

Van dit half uur is hij ongeveer voor 20 minuten te zien als de rood-blauwe web-schieter. Dan andere 10 minuten zien we Holland als de nieuwe Pieter Parker. De film duurt volgende de IMDb overigens in totaal 2 uur en 26 minuten. Hieronder de Tweets die de informatie bevestigen.



Anthony en Joe Russo's Civil War draait vanaf 28 april, de dag na Koningsdag, in de Nederlandse (IMAX/3D) bioscoopzalen.



NieuwsFilm

meest populair