Mysterieuze tweede trailer '10 Cloverfield Lane'

Mysterieuze tweede trailer '10 Cloverfield Lane'

Werpt nog meer vragen op...

Gisteren vond op AMC de première van de tweede helft van het zesde seizoen van The Walking Dead plaats. Tijdens de aflevering zond Paramount Pictures een gloednieuwe trailer voor 10 Cloverfield Lane uit, die wat nieuwe details rond de film onthulde. We zien in eerste instantie hoe een meisje, gespeeld door Mary Elizabeth Winstead, ontvoerd lijkt te worden door een mysterieuze man (John Goodman).

Hij is in elk geval van mening dat hij haar gered heeft: ”iedereen buiten is dood”, zegt hij tegen haar. Maar daar stelt Winstead zich al snel vragen bij: ”Hoe weet je dat dit echt is?” vraagt ze aan de enige andere man in het huis, gespeeld door John Gallagher Jr.. Maar wat al eerst een slecht verzonnen verhaal lijkt te zijn, blijkt al snel een groot waarheidsgehalte te hebben. Hieronder de mysterieuze trailer.



De film van regisseur Dan Trachtenberg dient als bloedverwant aan het in 2008 verschenen Cloverfield. Onlangs vertelde producent J.J. Abrams nog hoe het idee tot stand kwam. ”Dat was tijdens de productie. We wilden een film gerelateerd aan Cloverfield maken. Het idee ontstond mettertijd. En we wilden de titel zo lang mogelijk geheim houden.”

Dat is gelukt, want toen op 15 januari de eerste trailer uit kwam, was dat een grote verrassing. De film zelf gaat al op 10 maart in première.

NieuwsFilm

meest populair