Scarlet Witch is "Wild Card" in 'Captain America: Civil War'

Er was een reden waarom ze ontbrak op de afbeeldingen van Team Cap en Team Iron Man.

Enige tijd terug zag je afbeeldingen voorbijkomen met daarop de teams met superhelden die tegenover elkaar komen te staan in Marvel Studios' dertiende Marvel Cinematix Universe-film Captain America: Civil War. Een van de ontbrekende gezichten was die van Elizabeth Olsen, die opnieuw te zien zal zijn als Scarlet Witch.

Via gelekte beelden van de Civil War-Comic Con teaser werd duidelijk dat zij zich waarschijnlijk zal scharen bij "Team Cap". Tegenover MTV liet Olsen weten dat er een reden was dat ze niet te zien was op de team-afbeeldingen.

"Ze is OK. Het gaat goed met haar. Ze is in de war, ze voert een innerlijke strijd. Ze heeft mensen gevonden en denkt een connectie met hen te hebben. Er zijn afbeeldingen verschenen met Team Cap en Team Iron Man. Ze stond daar niet op. Ze is altijd de 'wild card'. Ik hou ervan de wild card te zijn."

Er gaan geruchten dat Scarlet Witch deels verantwoordelijk is voor het ontstaan van de Superhuman Registration Act in Civil War en dat ze daarom niet per se bij een van de teams zou horen. Het zou natuurlijk ook zo kunnen dat ze van team verwisseld gedurende de superheldenfilm.

Eerder werd vermoed dat Olsens Scarlet Witch ontbrak vanwege de rechten rond het personage. 20th Century Fox mag haar namelijk ook gebruiken in de X-Men filmfranchise. Dit zou Marvel Studios tegenhouden haar (volop) te gebruiken in promotionele uitingen. Anthony en Joe Russo's Civil War draait vanaf 5 mei 2016 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair