Warner Bros. stalt 'Man of Steel 2' vermoedelijk in de ijskast

George Miller zou in beeld blijven om een DC-film te regisseren.

Een paar dagen geleden dook het gerucht op dat George Miller (Mad Max: Fury Road) in beeld zou zijn om een tweede Man of Steel te regisseren. De website Den of Geek meldt nu dat Warner Bros. de tweede film in de ijskast heeft gezet.

Den of Geek beweert zelfs dat Warner Bros. de film helemaal niet meer wil maken door te melden dat de film het label "permanent hold" heeft gekregen. Uiteraard kunnen de plannen nog wijzigen, maar Warner Bros. zou zich graag willen focussen op de nieuwe Batman.

De studio zou zeer gelukkig zijn met de invulling van Ben Affleck, waardoor een nieuwe Batman-trilogie de voorrang zou krijgen binnen sowieso al volle Warner/DC-agenda.

Mad Max-regisseur Miller zou nog steeds in gesprek zijn met Warner Bros. om een titel uit de reeds aangekondigde DC-reeks te regisseren. Miller zou volgens Den of Geek de vrijheid krijgen om een project te kiezen en zijn visie hierop te delen. Indien dit klopt dan zal Miller de film mogen regisseren.

De fans van Superman kunnen zich komende jaren overigens gelukkig prijzen met meerdere films. Naast Batman v Superman: Dawn of Justice (2016) verschijnen ook The Justice League Part One (2017) en The Justice League Part Two (2019).



NieuwsFilm

meest populair