Villain Kylo Ren trekt zijn lightsaber op nieuwe foto 'Star Wars: The Force Awakens'

En zijn de helmen voor 'Star Wars: Rogue One' onthuld?

Afgelopen weekend zagen we al de twee zeer fraaie covers van Empire Magazine met daarop de drie voornaamste slechteriken en de drie belangrijkste helden uit Star Wars: The Force Awakens. In het magazine zijn naar verwachting ook voldoende foto's opgenomen, uiteraard naast enkele nieuwtjes over de veel besproken nieuwe Star Wars-film. Hieronder alvast een eerste foto van de slechterik Kylo Ren.

Adam Drivers Kylo Ren is uiteraard te zien met zijn opmerkelijke lightsaber. Het driepuntige lichtzwaard was hét onderwerp van gesprek nadat de eerste teaser trailer verleden jaar verscheen.



De film van regisseur J.J. Abrams is vanaf 16 december te zien in de Nederlandse (IMAX / 3D) bioscoop. Hieronder nogmaals de verdraaid gave eerste teaser trailer:


Hieronder ook nog een foto die door Donnie Yen werd gedeeld op Instagram. Op de foto zien we vermoedelijk drie van de helmen die te zien zullen zijn in Gareth Edwards' Star Wars Anthology: Rogue One. De foto werd begeleid met de tekst “I am the force and I fear nothing ???? Going to put this in my company’s display room.” De post is ondertussen verwijderd van Yens Instagram account...



NieuwsFilm

meest populair