Joseph Gordon-Levitt is vader geworden

Vrouwlief Tasha McCauley beviel een week geleden van een jongetje.

Filmster Joseph Gordon-Levitt (die in de film Don Jon zijn talenten als acteur, regisseur en scenarist blootlegde) mag zichzelf een vader noemen. Tasha McCauley, met wie hij sinds eind 2014 getrouwd is, baarde een zoontje, wiens naam nog niet onthuld is. De bevalling vond vorige week al plaats, maar het koppel staat er bekend om ontzettend op hun privacy gesteld te zijn. Daarom kwam het nieuwtje pas later aan het licht. Hetzelfde gold voor hun huwelijk destijds.

Volgens een insider verkeert iedereen in euforie en perfecte gezondheid. Voor Gordon-Levitt is dit niet geheel verrassend, want hij heeft vaker aangegeven enorm weg te zijn van zijn beminde, hoewel niet jegens een verslaggever. Het tweetal begon in 2013 met daten. McCauley is een ondernemer op het gebied van technologie. De Inception-acteur zou met name voor haar intellect gevallen zijn. "Je kan aan hem zien dat hij haar aanbidt," aldus een bron.

De 34-jarige zal dit jaar nog in een drietal films te zien zijn. De kerstfilm The Night Before, The Walk van Robert Zemeckis en Snowden, geregisseerd door Oliver Stone.



NieuwsFilm

meest populair