Emily Blunt is nu officieel een Amerikaanse

Samen met de vrouw van Matthew McConaughey ontving ze haar staatsburgerschap.

Afgelopen week was een speciale voor de families van John Krasinski en Matthew McConaughey. Hun vrouwen, Emily Blunt en Camila Alves, mogen zichzelf nu namelijk een Amerikaanse noemen. Beide gezinnen waren gelijktijdig in het gerechtsgebouw van Los Angeles om gedurende een ceremonie een plechtige eed af te leggen. Ze beheren nu beiden een Amerikaans paspoort. Blunt is geboren in Engeland en Alves komt uit Brazilië.

Daar waar de 32-jarige Blunt enkel met haar man opdaagde, met wie zij in 2010 trouwde, besloten McConaughey en vrouwlief Camila Alves hun nakomelingen (Livingston, Vida en Levi) ook mee te nemen. De Interstellar-acteur was enorm blij met het burgerschap en feliciteerde het model via sociale media, zodat het niemand zou ontgaan. Hij plaatste daarnaast de onderstaande foto.

Via Twitter verklaarde Alves ook verschrikkelijk euforisch te zijn. "Met genoegen kan ik nu vermelden een Amerikaans paspoort te bezitten! Ik heb zoveel respect en waardering voor dit land." Het tweetal is sinds 2012 man en vrouw.




NieuwsFilm

meest populair