General Ross in 'Captain America: Civil War' compleet anders

William Hurt vertelt over zijn personage.

Over een jaar gaat Captain America: Civil War in première. Naast de hele reeks van superhelden die we al goed kennen, is in de film ook een wat onbekender personage uit het filmuniversum van Marvel te zien: William Hurts General Ross. Hij was te zien in de ‘vergeten’ Marvel-film The Incredible Hulk en heeft ook getekend voor Civil War. In een interview met IGN legde hij uit dat de General Ross die we nu gaan zien een heel ander personage is geworden.

”Ik hield ervan om Ross te spelen, omdat ik de kans had een ego te maken, zo groot als het monster dat hij najoeg,” vertelde Hurt. ”Ross in Civil War is anders, omdat het een andere stijl heeft. De stijl is moderner. En wat ze gedaan hebben is het personage Ross uit de oude film genomen en er vervolgens een nieuwe versie van gemaakt. Dit is een veel nieuwere Ross. Een veel andere Ross. En ik vond het geweldig.”

Het gerucht gaat dat de rol van Ross in deze film dient ter opzet van een solofilm voor de Hulk van Mark Ruffalo. Of dat zo is, moeten we nog even afwachten, want Marvel heeft tot 2020 zijn films al vastgelegd. Daarna zou er mogelijk een nieuwe film komen voor de Hulk, maar of dat nog met Ruffalo kan zijn, is dan de vraag.



NieuwsFilm

meest populair