Ook mannen zijn lustobjecten volgens Chris Pratt

Volgens de acteur zijn niet alleen vrouwen lustobjecten.

Acteur Chris Pratt heeft vele kilo's verloren voor zijn rol in Guardians of the Galaxy en zijn rol in Jurassic World. Inmiddels staat hij bekend om zijn buikspieren en moet hij de vele fangirls van zich afslaan. "Het is heel belangrijk voor mijn carrière geweest, dat ik zo veranderd ben en hoe ik er uit zie," aldus Chris.

"Ik vind het walgelijk dat vrouwen al heel lang gezien worden als lustobject en dat dat voor mannen niet zo is. Ik denk dat het voor de emancipatie belangrijk is dat we dat een beetje recht gaan trekken. Daarvoor moeten we niet per se vrouwen minder zien als lustobject, maar mannen gewoon net zo vaak als vrouwen."

Eerder deze maand gaf Chris al aan dat hij veel moeite had met de gewichtsproblemen die hij had. Hij was emotioneel een ontevreden met zichzelf. Het raakte hem diep dat hij zulke gezondheidsproblemen had, terwijl hij in principe vrijwillig nog wat extra kilo's aankwam voor zijn rol in de televisieserie Parks and Recreation. "Ik was gelukkig als ik at. Maar nu voel ik mij comfortabel in mijn eigen lichaam, dat voelt goed. Ik ben tevreden met hoe ik er nu uit zie."

"Ik gebruik mijn lichaam nu om mijn carriere te laten groeien. Aan het einde van de dag is het gewoon zo dat onze lichamen voorwerpen zijn," zegt Chris. "Daar ben ik heel eerlijk in en zo denk ik er gewoon over."



NieuwsFilm

meest populair