Chris Pratt: "Ik was emotioneel en ontevreden"

De acteur spreekt over zijn gewichtsproblemen.

Jurassic World-acteur Chris Pratt heeft in een interview met Men's Health UK laten weten dat hij veel moeite heeft gehad met zijn gewichtsproblemen.

"Ik was emotioneel en ontevreden," aldus de acteur over het bereiken van ruim 135 kilo op de weegschaal. "Ik had gezondheidsproblemen en dat raakte me diep. Het was slecht voor mijn hart, voor mijn huid en voor mijn geest."

Chris Pratt kwam al deze kilo's vrijwillig aan voor zijn rol van Andy Dwyer in Parks and Recreation. Hij voelde zich in die tijd op zijn gelukkigst als hij at. "Nu is eten soms gewoon saai, maar dat is nou eenmaal zo als je gezond gaat eten. Nu heb ik alleen niet meer dat ik me ongelukkig voel tussen maaltijden door, ik voel me altijd goed."

Pas nadat hij de rol van een Navy SEAL wist te bemachtigen in Zero Dark Thirty ruilde Chris zijn zwembandjes in voor een sixpack. De tijd dat hij aan deze film werkte zag hij als een ware inspiratiebron op gebied van een gezonde levensstijl. "Gelijk na de screening van Zero Dark Thirty besloot ik voor mijzelf om te gaan trainen en nooit meer dik te worden."

NieuwsFilm

meest populair