James Wan regisseur 'Aquaman'!

De man achter Fast & Furious 7 en The Conjuring maakt de superheldenfilm met Jason Momoa.

Warner Bros. Pictures heeft bekendgemaakt dat James Wan (Fast & Furious 7, The Conjuring) de regie op zich neemt van de superheldenfilm Aquaman (2018). In de zevende film in het 'DC Comics' shared universe films' is de titelrol voor Jason Momoa (Game of Thrones) die voorafgaand aan Aquaman minimaal zal opduiken in het volgend jaar te verschijnen Batman v Superman: Dawn of Justice en het in 2017 te verschijnen Justice League: Part One.

"We mogen gelukkig zijn dat we samenwerken met James, eerst voor New Line’s The Conjuring en nu voor het aanstaande The Conjuring 2." aldus Greg Silverman, een grote baas bij Warner Bros. Pictures. "We zijn verheugd dat hij mee gaat meehelpen om onze DC-films uit te werken. De Aquaman-film wordt een belangrijke film voor ons en James' eerdere werk heeft aangetoond dat hij in staat is om elk project te leiden, door zijn enorm creatieve talent en unieke aanpak in te brengen."

Wan zal ook een oogje in het zeil houden bij het schrijven van het script door Kurt Johnstad (300, 300: Rise of an Empire). Charles Roven, Deborah Snyder en Zack Snyder zijn de producenten.

Volgend jaar zien we dus eerst Batman v Superman: Dawn of Justice en vervolgens komen Suicide Squad (2016), Wonder Woman (2017), Justice League: Part One (2017) en The Flash (2018) uit. Op 27 juli 2018 moet Aquaman verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair