Colin Farrell dronk gesmolten ijs voor gewichtstoename

De acteur moest ruim 22 kilo aankomen voor zijn rol in The Lobster.

Colin Farrell heeft in een interview laten weten dat hij ruim 22 kilo moest aankomen voor zijn rol in The Lobster, een nieuwe film van Giorgos Lanthimos. Ook deed de acteur een boekje open over hoe hij dit voor elkaar heeft weten te krijgen.

"Ik deed ijs in de magnetron zodat het ging smelten en daarna dronk ik het op," aldus de 38-jarige Colin. [/i]"Twee cheeseburgers, frietjes en Coca Cola plus twee plakken chocoladetaart om 10 uur in de morgen. Is dat niet leuk? En ik hou van cheeseburgers."[/i]

Na de opnames duurde het acht weken voordat de acteur alle extra kilo’s weer kwijt was. "Ik was echt geschokt toen ik mijzelf zonder shirt op het grote scherm zag. Ik was gewoon vergeten hoe ik eruit zag."

The Lobster vertelt over een hotel waarin vrijgezellen logeren om een nieuwe partner te vinden. Als dit niet binnen 45 dagen gebeurt, veranderen zij in een dier. Onder andere Rachel Weisz en Lea Seydoux hebben een rol in de donkere romantische komedie. The Lobster is dit najaar in de Nederlandse bioscopen te zien.

NieuwsFilm

meest populair