Captain America vs Iron Man op concept art 'Captain America: Civil War'

De eerste afbeelding lijkt gelekt te zijn.

Umberto Gonzalez heeft mogelijk de eerste concept art van Joe en Anthony Russo’s Captain America: Civil War in handen. Op onderstaande afbeelding, die hij op zijn Instagram account plaatste, zien we Iron Man en Captain America, verwikkeld in een gevecht. Of de afbeelding echt is, weten we niet zeker, maar het zou goed kunnen. De voormalig verslaggever van LatinoReview heeft een redelijk goede staat van dienst als het op dit soort zaken aankomt.



”Na de gebeurtenissen in Age of Ultron, besluiten de wereldregeringen een systeem in te voeren om alle bovenmenselijke activiteiten te reguleren. Dat polariseert de meningen onder de Avengers, waarna twee facties ontstaan: een van Iron Man en een van Captain America. En dat zorgt voor een epische strijd tussen de voormalig bondgenoten.”

In de film zal Chris Evans wederom te zien zijn als Steve Rogers / Captain America, Scarlett Johansson als Black Widow, Anthony Mackie als Falcon, Jeremy Renner als Hawkeye en uiteraard ook Robert Downey Jr. als Tony Stark / Iron Man.

Captain America: Civil War gaat in mei 2016 in première.



NieuwsFilm

meest populair