Daniel Bruhl is Baron Helmut Zemo in 'Captain America: Civil War'

Frank Grillo keert daarbij officieel terug als schurk Crossbones!

Daniel Bruhl heeft officieel bevestigd dat hij de rol van schurk Baron Helmut Zemo zal spelen in Captain America: Civil War. Bruhl zei het volgende over zijn casting:

''Ik denk dat ik het nu wel kan vertellen zonder in de Marvel-gevangenis gegooid te worden. De eerste paar dagen zal ik rondlopen als een klein jochie door alles wat er gebeurt. Het is zo'n enorme film. We kunnen wel 20 films maken met dit budget.''

De oorspronkelijke Baron Heinrich Zemo maakte voor het eerst zijn opwachting in nummer 4 van The Avengers in 1964 als een voormalige Hydra-wetenschapper die het opnam tegen Captain America tijdens de Tweede Wereldoorlog en later de Masters of Evil vormde (een schurkengroep die de tegenpool van de Avengers vormde). Zijn zoon Helmut Zemo maakte zijn debuut in nummer 168 van Captain America in 1973 en muteerde na in een vat Adhesive X van zijn vader viel. Daarna werkte hij samen met Arnim Zola en Batroc, schurken die vorig jaar te zien waren in Captain America: The Winter Soldier. Helmut Zemo deed later dienst als leider van de Thunderbolts, een heldhaftig team van gereformeerde schurken.

Baron Zemo zal echter niet de enige schurk zijn tegen wie Cap het moet opnemen in de film, waarvan de opnames vandaag van start gingen in Atlanta, Berlijn en Puerto Rico. Frank Grillo liet via zijn Twitter-account namelijk weten dat hij te zien zal zijn als Crossbones in de film.

NieuwsFilm

meest populair