Michael Madsen niet blij met z'n IMDB pagina

Er zouden te veel projecten staan waar hij niet bij betrokken is.

Als we de Amerikaanse acteur Michael Madsen (Reservoir Dogs, Kill Bill) moeten geloven, dan is hij de slechtste nog niet. Hij werkt graag en treedt met genoegen in films en tv-series op om vrienden en collega's een plezier te doen. Dit is misschien een tikkeltje uit de hand gelopen, want voordat de 57-jarige Madsen het door had, was hij plotsklaps betrokken bij een lijst aan projecten. Hij laat weten niet tevreden te zijn met z'n profiel op www.imdb.com (The Internet Movie Database), want er staan films waar hij helemaal niets van weet.

"Het gaat zo: je ontmoet iemand in een lift en ze zeggen dat hun schoonbroer een scenario heeft geschreven. Jij zegt dan: 'Wow, dat klinkt interessant.' En voordat je het weet staat er op IMDB dat je in de film zal spelen en dat hij in postproductie is. Of je werkt bijvoorbeeld twee dagen voor een stel jongeren om ze te helpen met een film, en dan zetten ze je naam boven de titel. Dat plaatsen ze dan weer op IMDB en dan lijkt het er plotseling op dat je in de laatste 10 minuten 75 films hebt afgemaakt."

In hetzelfde interview met Random Roles van The AV Club vermeldde hij contact te hebben gezocht met IMDB, zodat ze een aantal van de titels konden verwijderen. Dat feestje ging uiteindelijk niet door, omdat zij "publieke diensten" zouden verrichten.



NieuwsFilm

meest populair