Scarlett Johansson: Avengers-acteurs hebben schunnige humor

En regisseur Joss Whedon komt terug op zijn 'Jurassic World'-tweet.

De superheldenprent Avengers: Age of Ultron staat zo goed als voor onze deuren en daarom zijn er nu volop premières aan de gang. De hele cast was aanwezig tijdens de opening van de film die in het Dolby Theater in Hollywood plaatsvond, en actrice Scarlett Johansson onthulde aan Entertainment News hoe het tijdens de opnames was als de enige vrouwelijke Avenger.

"Nou, we hebben allemaal praktisch dezelfde soort platte en schunnige humor, dus er viel genoeg te lachen. Die kerels zijn echt smerig, zij allemaal! Ze zijn zeer brutaal en smerig! Soms had ik zoiets van: 'Jongens, serieus? Kom op! Kunnen jullie een toontje lager zingen? Er is een dame aanwezig." De 30-jarige schoonheid was nog zwanger van dochter Rose Dorothy toen ze met de opnames in de weer was. Ze vervolgde opgewekt: "Ik moest de oren van de foetus dicht pluggen. Ach, wat moet je anders?"

De opvolger van The Avengers komt volgende week uit en momenteel berichten de mensen die het geluk hadden om de film te zien dat hij zeer leuk is. Voor een regisseur kan zo'n moment best uit nagelbijten bestaan, maar Joss Whedon was ook ergens anders met zijn gedachten. Vorige week, toen de eerste clip van Jurassic World vrijgegeven werd, vertelde hij op Twitter niet helemaal blij te zijn met de interacties die tentoongesteld werden.




Ook hij deed tijdens de première in Hollywood daar een boekje over open. Ondanks dat hij achter zijn berichtgeving staat, erkent hij wel dat het niet netjes naar buiten gebracht was. "Ik had het niet moeten zeggen. Ik zeg nooit negatieve dingen over andermans werk. Dat is niet fatsoenlijk. Het is niet wat een heer zou doen." Maar: "Ik vond het problematisch wat ik zag. Wat ik daarna zei is glashelder, maar het was voor mij niet de juiste tijd en plaats om daarop in te gaan. Dat bewaar je als tafelgesprek."

NieuwsFilm

meest populair