Katie Holmes & Jamie Foxx geruchten ontkracht

De twee zouden dicht bij elkaar wonen en aan het daten zijn.

Sinds een dansfeestje in het Apollo Theater - dat tevens als een inzameling van geld en goederen diende voor een goed doel - gaat het verhaal rond dat Katie Holmes en Jamie Foxx een item zijn. Ooggetuigen rapporteerden destijds dat van alle bekendheden die er waren (Ellen DeGeneres, Lenny Kravitz, Jon Bon Jovi o.a.) Katie heel erg knus omging met Foxx. Een ingewijde van People Magazine heeft nu daarentegen laten weten dat het niets voorstelde.

"Dit is niet een intensieve romance. Jamie en Katie zijn vrienden, en dat zijn ze al een lange tijd. Ze zijn twee volwassen, knappe mensen die allebei single zijn, en daardoor worden er helaas conclusies getrokken. Afgezien van die conclusies: ze staan echt niet op het punt om plotseling ergens heen te vluchten en een serieuze relatie te beginnen."

Vorig jaar in augustus kocht de 36-jarige Holmes namelijk een nieuw huis in Los Angeles waar zij met haar dochter Suri (8 jaar) verblijft. De vader van Holmes' kind, Tom Cruise, is bovendien goede vrienden met Foxx sinds hun Collateral dagen. Het zou voornamelijk door die prent komen dat het tweetal, waarover geroddeld wordt, elkaar zo goed kent. Dezelfde bron onthulde dat Holmes dikwijls naar het naburige huis van Foxx trekt en daar uren spendeert.

Mochten deze geruchten daadwerkelijk onnozel zijn, dan is de driehoeksverhouding tussen Foxx, Cruise en Holmes een vreemde. De twee laatstgenoemde gescheiden ouders zouden namelijk niets meer met elkaar te maken willen hebben. Ze zouden elkaar zo dwars liggen, dat hun dochter Suri eronder komt te lijden. Samen spreken ze niets af en wordt alles geregeld d.m.v. tussenpersonen. Zo zou de blockbuster held zijn dochter al maandenlang niet hebben gezien, omdat hij in Londen bezig was met het opnemen van Mission: Impossible 5 - een keuze die Holmes ver beneden pijl vond.



NieuwsFilm

meest populair